PASTELA TXOKOLATE URTUAREKIN:
OSAGAIAK
Gurina 50g
Glas Azukrea 75g
Esne kondentsatua 170g
Arraultzak 4
Banilla apur bat
Txokolate Beltza 350g
Irina 75g
Glas azukrea decorazinorako
Neskafe goilarakada bat 15 ml urarekin nahastuta
PRESTAKETA
Gurina eta azukrea irabiatu krema bat lortu arte.
Apurka-apurka esne kondentsatua gehitu.
Arraultzak banan-banan bota, gero banilla eta kafea.
Txokolatea urtu.
Irina eta txokolatea bota den dena ondo nahastuta egon arte.
Nahasketa molde txikietan bota et alabean sartu 200ºCtan, 10 minututan.
Moldetik atera, platerrean jarri eta glas azukrea gainetik bota.
Izozkia eta natarekin ere zerbitzatu daiteke.
No hay comentarios:
Publicar un comentario